its not the camera | its what you do with it

By: mohd fauzi

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  >  >>]    [Archive]
Monday, 23-Apr-2007 09:45 Email | Share | | Bookmark
This is the end

Hi guys,

This is the end of our fotopages.

Do not hesitate to contact us for more info on our photography services or just click this url ( http://www.mohdfauzi.com or http://www.flickr.com/photos/fauzir3 ) for more details.

Thanks for your support.

- fauzi -
www.mohdfauzi.com

http://www.flickr.com/photos/fauzir3



- Alya Hani Irdyna - 1 month old


Friday, 23-Mar-2007 07:56 Email | Share | | Bookmark
Our precious little girl



Hi.. my name is Alya Hani Irdyna . I was born on 18th March 2007 at Ampang Puteri Specialist Hospital. Dr said my weight is 3.4Kg but mama managed to delivered normal. ouchh.. saya ni orang melayu ... jadi kita cakap bahasa melayu la pulak.



Di masa lapang.. kerja saya adalah minum susu mama, tido dan menangis. Saya mempunyai suara yg nyaring.. bak kata papa saya.. " hmmm pitching tu lari sket.. perlu banyakkan latihan".



Comel tak saya ? mama saya suka sangat tenguk cite oshin dan shinchan... masa nak beranak tu pon mama saya sempat tenguk cite atashinchi dekat dalam labor room.. sebab tu muka saya macam jepun.



Di waktu pagi sampai petang.. sy suka tido.. tapi papa suka buli saya.. katanya taknak bagi saya jaga di tengah malam yg sepi itu. ... tapi saya suka jaga malam tau.. kah kah kah kah

Ok lah.. nnt saya sambung balik cite pasal saya ni ye.. bye - bye

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Alhamdulillah.. akhirnya wife sy selamat melahirkan seorang baby girl yg comel dan sihat selepas 8 jam menahan sakit untuk melahirkannya. Oh ye.. saya masuk sekali dalam labor room tu untuk menyaksikan secara live.

Mula2 memang ingat akan pengsan le bile melihat darahnye yg banyak amat.. tapi sebaliknye la terjadi.. tak sampai hati le pulak nak pengsan bila tenguk wife saya tu menahan sakit yg saya sendiri pon belum tentu boleh tahan. Hanya kata2 perangsang dari seorang suami yg dapat mengurangkan rasa sakit yg ditanggung si isteri.

Kepada bakal2 Ayah tu nnt kalau wife tu nak bersalin.. teman le wife anda.. percaya le cakap saya yg anda takkan pengsan punya la dan saya pasti lepas ni anda akan lebih menghargai pengorbanan wife anda.

Terima kasih pada yg datang melawat, sms, call ..etc.. Semoga Allah memelihara serta membalas jasa baik kamu.

-fauzi


Saturday, 17-Mar-2007 14:12 Email | Share | | Bookmark
KL vs LONDON (episode 01)





"episode 01 : eye on Malaysia vs London eye"

Ini adalah project bersama antara saya dan zeddie from http://www.thirteenjuly.com/zeddie/ .


p/s : Zeddie.. cepat cepat le upload gambo London eye hang tu



Sunday, 4-Mar-2007 11:30 Email | Share | | Bookmark
ida & amran wedding@pandan mewah:KL













ini nasrul.. anak abet.. comelkan.. dah besar nnt ikut cam uncle ok.. jadi player
- fauzi


attended ida's wedding... she's beautiful and looks amazing, sekali tgk ada macam siti nurhaliza pun ada gak...

so enjoy the pics yang fauzi-saja2-shoot!

to ida and amran, wish u all the best and may Allah bless you with all the happiness. moga2 cepat dapat baby, nanti boleh join the club

~nurin~


Tuesday, 20-Feb-2007 16:10 Email | Share | | Bookmark
Qat and Erdy : Reception : 18 Feb 2007 @ Bagan Datoh Perak








be patient Qat.. you`ll get the full version soon..






Maizatul n Mahat : Reception


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net